Zapytaj o szczegóły ofert

Zapytaj o szczegóły kredytu

Formularz kontaktowy

Pełna Treść Klauzuli / Polityka prywatności
Ogólnopolska społeczność doradców kredytowych

credit-lease.pl Ogólnopolska społeczność doradców kredytowych

Formularz kontaktowy

ikona1

Wypełnij wniosek

ikona1

Zaoszczędź czas

ikona1

Wybierz miejsce spotkania

  • Dla zaoszczędzenia twojego cennego czasu zachęcamy do wypełnienia formularza kontaktowego.
  • Wyślij zgłoszenie, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą.
  • Obsługujemy Klientów w całej Polsce – spotkamy się z tobą w dogodnym dla ciebie miejscu oraz terminie.
Pełna Treść Klauzuli / Polityka prywatności

Formularz kontaktowy

  • Dla zaoszczędzenia twojego cennego czasu zachęcamy do wypełnienia formularza kontaktowego.
  • Wyślij zgłoszenie, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą.
  • Obsługujemy Klientów w całej Polsce – spotkamy się z tobą w dogodnym dla ciebie miejscu oraz terminie.
Pełna Treść Klauzuli / Polityka prywatności

Kredyty
gotówkowe/konsolidacyjne

  • Gotówka do 200 000 zł, nawet na 144 raty na dowolny cel lub spłatę innych kredytów.
  • Bogata oferta pożyczek pozabankowych do 25 000 zł.
  • Oferta 10 Banków w 1 miejscu, wstępna decyzja w 15 minut.

Finansowanie
dla firm

  • Szybka pożyczka firmowa do 300 000 zł już od 13 miesięcy działalności
  • Szybka gotówka na podstawie PIT do 60 000 zł.
  • Dla firm z odmową w banku – fundusz pożyczkowy do 60 000 zł bez ZUS oraz US.

Pożyczki
pozabankowe

  • Pożyczki pozabankowe do 25 000 zł nawet na 48 miesięcy.
  • Pożyczki pozabankowe na dowód osobisty do 7500 zł.
  • Kredyty dla osób z komornikiem do 5000 zł, również na oświadczenie .

Aktualności

Klauzula

 

Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. oraz partnerów współpracujących moich danych osobowych w celu umożliwienia kontaktu Użytkownika zainteresowanego uzyskaniem kredytu z bankiem lub inną firmą finansową oferującą ten produkt finansowy, w tym także w celach statystycznych związanych z działalnością Spółki, oraz przyjmuję do wiadomości, że mam prawo dostępu do treści tych danych, ich poprawiania i usuwania zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz.U. 2014.1182 z późn. zm.).

Polityka prywatności serwisu

Wypełniając formularz zgłoszeniowy akceptujesz politykę prywatności firmy credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. Wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. w celu realizacji usług jak również w celach marketingowych dotyczących produktów i usług oferowanych przez credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. oraz podmioty współpracujące.

Spółka credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. przetwarza dane osobowe zebrane od Klientów (Użytkowników) w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klienta (Użytkownika) zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204).

Zbiór zgromadzonych danych osobowych Klienta (Użytkownika) traktowany jest jako wydzielona baza danych i przechowywany  w specjalnej strefie zapewniającej właściwą ochronę.

Korzystając w jakikolwiek sposób z Portalu credit-lease.pl Użytkownik akceptuje zasady zawarte w niniejszej Polityce Prywatności.

Spółka credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. zapewnia każdemu Klientowi (Użytkownikowi), który dokonał rejestracji czy w inny sposób udostępnił swoje dane osobowe dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Firma credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. zbiera i wykorzystuje dane o Klientach (Użytkownikach) wyłącznie tam, gdzie istnieją ku temu biznesowe podstawy, w sposób zgodny z prawem. Firma credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. przestrzega jasnych zasad dotyczących zbierania oraz wykorzystywania informacji o Klientach (Użytkownikach).

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie nie jest obowiązkowe (jest dobrowolne), ale jest konieczne do świadczenia przez credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. oraz partnerów współpracująych usług pośrednictwa finansowego.

Pliki Cookie

Polityka cookies

Niniejsza Polityka dotyczy plików „cookies” i odnosi się do strony internetowej Credit-lease.pl. Określone zostały w niej zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach użytkownika za pomocą plików cookies, służących realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną.

Czym są pliki „cookies”?

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji.

Jakie pliki „cookies” używamy?

Stosowane są dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

Pliki „cookies” wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

Do czego wykorzystywane są pliki „cookies”?

Pliki „cookies” używane są w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Czy pliki „cookies” zawierają dane osobowe?

Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.

Czy mogę wyłączyć obsługę „cookies” lub usunąć pliki?

Zwyczajowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

 Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Prawa autorskie

Wyłącznym uprawnionym do utworów wykorzystanych na credit-lease.pl jest firma credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. Jakiekolwiek wykorzystanie materiałów w celach  innych niż użytek osobisty (m.in. zdjęć, tekstów, grafiki), bez wyraźnej i pisemnej zgody credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. stanowi naruszenie prawa.

Uprawnionym do Portalu credit-lease.pl jest firma credit-lease.pl Doradcy Kredytowi Sp. z o.o. z siedzibą w Rybniku.

Dane do kontaktu z portalem credit-lease.pl, w tym do kontaktu w kwestiach związanych z ochroną prywatności, znajdują się na stronie credit-lease.pl